Business College Helsinki

Taitaja-kilpailun semifinaalit vauhdissa

Taitaja-kilpailun semifinaalit ovat käynnissä kautta maan. Taitaja-kilpailussa mukana olevia lajeja ovat mm. yrittäjyys, taloushallinto, asiakaspalvelu ja myynti, tietojenkäsittely ja tietokoneet ja verkot. 18.1.–5.2.2016 järjestetyissä semifinaaleissa ratkeaa, ketkä pääsevät edustamaan toukokuussa järjestettävään ammattitaidon SM-kilpailuun.

Suomen Liikemiesten Kauppaopisto järjesti Taitaja-yrittäjyyslajin semifinaalit Vallilan kampuksella tiistaina 26.1. Mukana oli yrittäjyyslajin huippuvalmennuksessa olevia merkonomi- ja datanomiopiskelijoitamme ja yrittäjyyden huippulehtoreita kaikkialta Suomesta. Kilpailua arvioivat yrittäjyyden huipputuomarit. Tänä vuonna Taitaja-kilpailun yrittäjyyslajissa kilpaili oppilaitoksemme edustusjoukkueita meillä järjestetyn semifinaalin lisäksi semifinaaleissa Omniassa, Mercuriassa sekä Lapin ammattiopistolla.

Semifinaalikoordinaattoreina toimivat lehtorit Taru Toivonen ja Teemu Vesalainen Suomen Liikemiesten Kauppaopistosta. Taru ja Teemu vastasivat kiitosta saaneen uuden kilpailutehtävän ja -konseptin suunnittelusta. Tilaisuuden järjestelyissä paikan päällä Vallilassa avustivat omat merkonomi- ja datanomiopiskelijamme.


Rovaniemelle kilpailemaan lähteneessä opiskelijajoukossamme oli mukana merkonomi- ja datanomiopiskelijoita 1. ja 2. vuoden opiskelijoistamme. Tunnelmallisella pohjoisen reissulla oli hyvä tiimihenki ja opiskelijat hioituivat hienosti yhteen joukkukeeksi.

Opiskelijajoukkomme Rovaniemellä semifinaaleissa

Opiskelijajoukkomme Rovaniemellä semifinaaleissa

Lue lisää yrittäjyyslajin semifinaalista 2016 Taitajan omilta sivuilta »

    Business College Helsinki

    Päätoimittaja - viestinta@bc.fi