Business College Helsinki

Business College Helsinkin Weekend-arpajaisten säännöt

1. Arpajaisten järjestäjä

Arpajaiset järjestää Business College Helsinki, Rautatieläisenkatu 5, 00520 Helsinki. Facebook ei ole osallisena kilpailun järjestämisessä, vaan siitä vastaa ainoastaanBusiness College Helsinki.

2. Osallistumiskelpoisuus

Arpajaisiin eivät voi osallistua Helsinki Business College Oy:n tai sen kanssa samaan konserniin kuuluvan yhtiön työntekijät eivätkä heidän perheenjäsenensä.

3. Arpajaisiin osallistuminen

Arpajaisiin osallistuminen on vastikkeetonta eikä edellytä tuotteen tai palvelun ostamista.

Arpajaisiin osallistuminen tapahtuu kommentoimalla Facebookissa tai Instagramissa 9.7.2018 julkaistaviin Business College Helsinkin arpajaispäivityksiin aikavälillä 9.7.–22.7.2018. Tuona aikavälinä päivitykseen kommentoineiden kesken arvotaan viidelle (5) Instagram-arvonnassa voittaneelle ja viidelle (5) Facebook-arvonnassa voittaneelle yksi (1) kolmen (3) päivän2018 Weekend Festival Finland -lippu. Helsinki Business College järjestää sekä Business College Helsinki -Facebook-sivuilla että bchelsinki-Instagram-tilillä erilliset arvonnat, joissa molemmissa arvotaan viisi (5) voittajaa.

Palkinnot arvotaan seuraavasti:
30.7.2018 arvotaan kaikkien 9.7.–22.7.2018 arpajaispäivityksiin kommentoineiden kesken.

4. Arpajaisaika

Arpajaisaika on 9.7.–22.7.2018 klo 23:59. Voittaja valitaan kuten kohdassa 3. on ilmoitettu. Arpajaisajan jälkeen saapuneita osallistumisia ei hyväksytä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista vastaavista syistä johtuvasta osallistumisesteestä tai virheestä osallistumisessa.

5. Palkinto ja arvonta

Arpajaisissa arvotaan viidelle (5) Instagram-arvonnassa voittaneelle ja viidelle (5) Facebook-arvonnassa voittaneelle yksi (1) kolmen (3) päivän2018 Weekend Festival Finland -lippu, jonka arvo on 165 euroa. Tapahtuma järjestetään Helsingissä 17.–19.8. Voittajille toimitetaan sähköinen lippu voittajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Helsinki Business College järjestää sekä Business College Helsinki -Facebook-sivuilla että bchelsinki-Instagram-tilillä erilliset arvonnat, joissa molemmissa arvotaan viisi (5) voittajaa.

6. Palkinnon lunastus ja rajoitteet

Arpajaisaikana valitaan yhteensä kymmenen voittajaa (10) voittajaa. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Järjestäjä voi kieltäytyä luovuttamasta palkintoa tai vaatia luovutettuja palkintoja takaisin epärehellisyyden, osallistumiskelpoisuuden puutteen tai muun vastaavan seikan perusteella. Mikäli järjestäjä ei tavoita voittajaa viiden (5) vuorokauden kuluessa arvonnasta, arvotaan uusi voittaja. Tuotepalkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.

7. Oikeudet

Osallistuja suostuu siihen, että järjestäjä voi käyttää:
• osallistujan arpajaisjulkaisua
• osallistujan nimeä/nimimerkkiä

8. Järjestäjien ja yhteistyökumppaneiden vahingonkorvausvastuu

Järjestäjät eivät vastaa vahingoista, joka aiheutuu osallistumisesta arpajaisiin, palkinnon lunastamisesta tai palkinnon käyttämisestä. Järjestäjien vastuu palkinnon voittajaa kohtaan ei koskaan ylitä palkinnon arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän ja arpajaisten yhteistyökumppanin kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

9. Verot

Arvonnan järjestäjä vastaa arpajaispalkinnosta aiheutuvasta arpajaisverosta.

10. Henkilötietojen käsittely ja julkaisuoikeus

Osallistujien henkilötietoja käsitellään henkilötietolain ehtojen mukaisesti. Henkilötietoja käsittelee arpajaisia järjestävä yritys sekä heidän yhteistyökumppaninsa, jotka ovat osallisia Business College Helsinkin Weekend-arpajaisten järjestämisessä.
Osallistumalla arpajaisiin osallistuja myöntää järjestäjälle oikeuden käyttää palkinnon voittaneen nimeä / nimimerkkiä arpajaisiin liittyvässä tiedotuksessa eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai eri korvausta. Osallistujien antamia yhteys- ja muita henkilötietoja käytetään vain arvonnan järjestämiseen liittyviin tarkoituksiin eikä käytetä tai luovuteta eteenpäin suoramarkkinointi- tai muita henkilötietolain mukaisia perusteltuja tarkoituksia varten ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta. Säilytämme voittajan henkilötietoja niin kauan kuin on tarpeen palkinnon toimittamiseksi.

11. Sääntöjen muuttaminen

Järjestäjä pidättää oikeudet näiden sääntöjen muuttamiseen.

Yhteyshenkilö:
Tajzan Sharif
Business College Helsinki
tajzan.sharif@bc.fi
+358 44 77 56 760

    Business College Helsinki

    Päätoimittaja - viestinta@bc.fi