Business College Helsinki

Verkossa suoritettava taloushallinnon ammattitutkinto suosittu

Ensimmäinen täysin verkossa suoritettava taloushallinnon ammattitutkinto alkoi 2.10.2017. Suomen Liikemiesten Kauppaopiston ja Opinahjon yhdessä toteuttamaan tutkintoon tuli peräti 30 opiskelijaa. Opiskelijoita on pääkaupunkiseudulta Lappiin saakka.

– Hienoa, että olemme tavoittaneet koulutuksesta kiinnostuneita ympäri Suomen, sanoo koulutuspäällikkö Kirsi Järvinen Suomen Liikemiesten Kauppaopiston Aikuiskoulutuksesta.
Myös oppisopimustoimistot ovat olleet tyytyväisiä tähän koulutusmahdollisuuteen, johon voi osallistua mistä vain.

Taloushallinnon ammattitutkinnon verkkokoulutus alkoi webinaarilla, jonka pystyi katsomaan livenä tai myöhemmin tallenteena. Opiskelijat voivat valita koulutuksessa tarvitsemansa webinaarit Opinahjon valikoimasta – ja opiskella silloin kun itselle parhaiten sopii.

Verkossa opiskeltavaan tutkintoon kuuluu myös verkossa pidettäviä pienryhmätapaamista. Osaaminen osoitetaan näytöin. Taloushallinnon ammattitutkinnon suorittaminen kestää noin vuoden.

Seuraava taloushallinnon ammattitutkinnon verkkototeutus alkaa tammikuussa. Haku päättyy 12.1.2018. Opiskelija voi valita kirjanpitäjän, talousassistentin tai palkanlaskijan osaamisalan erikoistumiseen.

Lisätietoja

http://bit.ly/verkkotalha
koulutuspäällikkö Kirsi Järvinen, puh. 040 751 3008, kirsi.jarvinen@businesscollege.fi

    Business College Helsinki

    Päätoimittaja - viestinta@bc.fi