Business Collegen somekasvot Ville, Feride ja Amira

Kaksi upeaa nuorta pitää huolta Business Collegen Snapchatistä ja Tiktokista.

Snapchat

Opiskelijamme päivittävät Snapchatiä vuoroviikoin. Ota seurantaa @businesscollege

Ville Päiväniemi opiskelee toista vuotta kyberturvallisuutta. Kyberturvallisuuden opinnot ovat mielenkiintoisia, koska niissä pääsee hakkeroimaan ja puolustamaan hakkeroinnilta. Ville kilpailee vapaaottelussa, brasialaisessa jujutsussa ja lukkopainissa. Hänellä on oma sosiaalisen median mainonnan yritys. Ville on myös taidemaalari. Voit nähdä Villen striimaamassa bchelsinki-Twitch-tililläkin. Hän haki BC:n Urhea-yhteistyön takia.

Feride Turan on toisen vuoden merkonomiopiskelija. Hän aikoo olla valmistuttuaan oma pomonsa. Feride harrastaa ratsastusta, lukemista ja taiteilua. Hän on iloinen ja sosiaalinen kaikkien kaveri. Pidä Feride tyytyväisenä tarjoamalla hänelle kahvia.

Tiktok

Amira Rchidi on ensimmäisen vuoden merkonomiopiskelija. Hän kuvaa itseään energiseksi ja hyvin visuaaliseksi ihmiseksi. Amiralle asioiden näkeminen ennen toteutusta on hyvin luontevaa ja hän pitää itseään tarkkasilmäisenä. – Tykkään että asiat hoidetaan hyvin!

Amira ole vielä 100% varma, mitä haluaa valmistuttuaan jatkossa tehdä. – Tiedän että merkonomikoulutuksella monet reitit avautuvat enkä jää jumiin mihinkään tiettyyn ammattiin. Merkonomikoulutus auttaa pitkälle arkielämässäkin.

Amiran suunnitelmissa on käynnistää lähiaikoina kaverin kanssa oma vaateyritys. Siihenkin merkonomiopinnot auttavat.

Palaa BC:n yhteishakusivustolle ja lue lisää opiskelijatarinoita täältä

Hae yhteishaussa