Business Collegen somekasvot Ava-Aurora, Aleksi ja Amira

Kaksi upeaa nuorta pitää huolta Business Collegen Snapchatistä ja Tiktokista.

Snapchat

Opiskelijamme päivittävät Snapchatiä vuoroviikoin. Ota seurantaa @businesscollege

Kuvassa Ava-Aurora seisoo ulkona Business College Helsingin sisäänkäynnin edessä, kädet takin taskuissa.

Ava-Aurora on toisen vuoden kaksoistutkinto-opiskelija (merkonomi+ylioppilastutkinto). Ava on sanavalmis persoon, jolla varmasti riittää juttua. – Oon kiltti ja ystävällinen, mutta aina pystyvä argumentoimaan ja puolustamaan, jos tarvitsee.

Ava harrastaa vapaa-ajalla paaaaljon tanssia, joten snäpeissäkin on varmaan menoa ja rytmiä. – Harrastan reggaetonia, heelsiä, latin heelsiä ja commercialia. Twerkkiä oon kanssa tanssinut puoltoista vuotta ja latin streettiä kaksi.

Ava aikoo kertoa snäpeissä mm. millaista kaksoistutkinto on ja miten hän saa yhdistettyä opinnot ja muun elämän. Snäpeissä saattaa vierailla myös yksi koira. Syyslukukauden Ava viettää työharjoittelussa. – Olen ollut tosi tyytyväinen Business Collegeen, Ava sanoo.

Aleksi on toisen vuoden ohjelmistokehityksen kaksoistutkinto-opiskelija. Ensivaikutelma Aleksista on, että hän todella rauhallinen tyyppi, mutta: – Oon rauhallinen tuntemattomille aluksi ja sitten mennän pikku hiljaa vastakkaiseen suuntaan.

Aleksi harrastaa ohjelmointia, pelaamista sekä skeittaamista – viimeksi mainitun hän aloitti vähän aika sitten. – Skeittaamisen aloitin ihan mielenkiinnosta ja yleensä skeittaan flatti spoteilla. Mä ohjelmoin vapaa ajalla ihan kaikkea varmaan 4 eri ohjelmointi kielellä kaikenlaista ristiirastiin peleistä nettisivuun ja nettisivuista desktop-sovelluksiin ja myös puhelinsovelluksia.

Eläimellistä menoa tulee riittämään myös Aleksin snäpeissä, sillä Aleksilla on kaksi koiraa.

Tiktok

Amira Rchidi on ensimmäisen vuoden merkonomiopiskelija. Hän kuvaa itseään energiseksi ja hyvin visuaaliseksi ihmiseksi. Amiralle asioiden näkeminen ennen toteutusta on hyvin luontevaa ja hän pitää itseään tarkkasilmäisenä. – Tykkään että asiat hoidetaan hyvin!

Amira ole vielä 100% varma, mitä haluaa valmistuttuaan jatkossa tehdä. – Tiedän että merkonomikoulutuksella monet reitit avautuvat enkä jää jumiin mihinkään tiettyyn ammattiin. Merkonomikoulutus auttaa pitkälle arkielämässäkin.

Amiran suunnitelmissa on käynnistää lähiaikoina kaverin kanssa oma vaateyritys. Siihenkin merkonomiopinnot auttavat.

Palaa BC:n yhteishakusivustolle ja lue lisää opiskelijatarinoita täältä

Hae yhteishaussa